Continua l'adoctrinament ideològic polític partidista en els centres educatius de Catalunya

1.- Es regalen exemplars de l'atles "El camí cap a la independència" als centres. L'editorial Ara Llibres està regalant exemplars de l'atles "El camí cap a la independència", valorat en uns 250 euros, a tots els centres educatius que el demanen. Segons el diari Crónica Global, darrera d'aquesta iniciativa estan 'Time Out', 'Vilaweb', la Generalitat i TV3. Crónica global 5/08/2017./// Contingut del llibre./// Vídeo de promoció a TV3.

2.- Pancartes pel sí en un institut de la Generalitat. Els cartells estan penjats en les finestres del primer pis del Lluís Companys de Tordera.És lamentable que el Director d'un centre educatiu faci propaganda de les seves idees polítiques a alumnes menors d'edat, que han d'anar al seu centre de forma obligatòria. E-noticies 08/08/2017.

3.- Adoctrinament polític partidista a Veneçuela. En el següent vídeo s'observa com el govern del senyor Maduro està utilitzant les escoles per a inculcar les seves idees polítiques en tots els nens, inclosos els fills de les famílies que no les comparteixen. Si la situació actual dura uns 10 o 20 anys més, la majoria dels veneçolans ja seran partidaris del seu sistema polític. Vídeo No A la 058 - Resistencia Venezuela (9 minuts)